Dr.Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő

ORVOSSZAKÉRTŐ

ORVOSSZAKÉRTŐ

Amputálni kellett egy lány karját a húsevő drog miatt

A krokodil nevű szer szétroncsolja az emberi szöveteket

2018. augusztus 03. - Dr. Széles Géza

Kórházba került egy lány az egyik dunántúli városban. Az általa használt kábítószer mellékhatásaként néhány nap alatt elhalt a karja, amit emiatt amputálni kellett - írja a Blikk.

krok

A szer, amelyik a szörnyűségeket műveli, elképzelhetetlen fájdalmak kíséretében roncsolja szét az emberi szöveteket. Legismertebb fajtája a krokodil névre hallgat, ami már önmagában árulkodó. A világháló tele van azokkal a képekkel, amik a krokodil , másnéven húsevő drog mellékhatásait mutatják be.

"Találkoztam már olyannal, aki kipróbálta a krokodilt. Borzasztóan szennyezett anyag, ami egy dezomorfin-származék. Erősebb a heroinnál, de a rémisztő elváltozásokért mégsem ez, hanem a szerben lévő szennyező anyagok a felelősek" - mondta dr. Szeles Géza igaz­ságügyi orvos szakértő.

Zacher Gábor toxikológus szerint a krokodilt különféle szerekkel elegyítik, például foszforral vagy sósavval. A szer pusztító mellékhatásaiért ezek felelősek, különösen akkor veszélyes, ha a drogfogyasztó a verőérbe fecskendezi az anyagot.

 

Forrás:

http://magyarhirlap.hu/cikk/7640/Amputalni_kellett_egy_lany_karjat_a_husevo_drog_miatt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orvosszakerto.blog.hu/api/trackback/id/tr4914158945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása